Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής των μαθητών του 1ου Ολοήμερου τμήματος πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαϊου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα της Καπναποθήκης με την παρουσία μαθητών και γονέων του σχολείου μας αλλά και άλλων που ήρθαν να θαυμάσουν τη δουλειά των παιδιών,  μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας, γεμάτη χρώματα, παιδική φαντασία και χαμόγελα!
Η εκδήλωση σηματοδότησε το κλείσιμο του προγράμματος με το οποίο ασχοληθήκαμε στο ολοήμερο πρόγραμμα με τίτλο: "Με αφορμή έναν πίνακα,
                                                     μαθαίνω - παίζω - τραγουδώ,
                                                     ταξιδεύω και δημιουργώ!"
και ελπίζω και εύχομαι να έδωσε στους μικρούς μου δημιουργούς ώθηση για περαιτέρω δημιουργία και έμπνευση το μέλλον αλλά κυρίως να τόνωσε την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθησή τους.
Στην εκδήλωση μας τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους η Σχολική Σύμβουλος 18ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής κ. Χριστίνα Βαλσαμάκη, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Ι. Σιγούρος και η Πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. κ. Ν. Λιβεριάδου.
Η εκδήλωση έκλεισε με ένα ποίημα από τα παιδιά με το οποίο περιέγραφαν ουσιαστικά στο κοινό το πως εργάστηκαν και τι έμαθαν κατα τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος.
Τέλος, απονεμήθηκαν στους μικρούς καλλιτέχνες έπαινοι για τη συμμετοχή τους το πρόγραμμα και βραβεία για τη διάκριση του συλλογικού τους έργου "χρυσάνθεμα" στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας για τα 60 χρόνια της Ευρώπης.
Πολύ θετικά τα σχόλια και οι εντυπώσεις όσων επισκέφθηκαν την έκθεση καθώς και των τοπικών Μ.Μ.Ε, θεωρώ πως αυτή είναι και η καλύτερη αξιολόγηση του προγράμματος.

 




ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!! 
ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ "ΤΑΞΙΔΙΑ" ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου